Lokalopgør: Prygl til Næsby

FC Svendborg bankede søndag eftermiddag rivalerne fra Næsby i et lokalopgør på Høje Bøge Stadion. Dermed rykker Svendborg forbi Næsby i tabellen.

Marienlyst er rykket op og har dermed som ny 1. divisionsklub status som Fyns næstbedste fodboldklub. Men kampen om hvem der skal blive tredjebedste klub på Fyn er fortsat helt åben.

Før søndagens lokalopgør førte Næsby med et enkelt point foran Næsby i fodboldens 2. division vest, men efter en sikker sejr på 3-1 til FC Svendborg, bytter de to klubber nu plads. Svendborg ligger på femte pladsen med 45 point, mens Næsby har 43 point.

Svendborg bragte sig foran efter 23. minutter på et mål af Nis Launtoft. Jakob Rasmussen gjorde det til 2-0 syv minutter senere, mens Sandro Spasojevic scorede til 3-0 midt i anden halvleg.

Næsby fik dog pyntet på resultatet, da Jeppe Hansen scorede til 3-1 sidst i anden halvleg.