Mads True fortsætter i Bulldogs

Bulldogs-ikonet Mads True tager endnu en tørn i klubben. Han fortsætter som assistentræner for canadiske Brad Gratton.

Bulldogs meddeler nu, at trænerteamet er kommet på plads til den kommende sæson. 42-årige Mads True skal assistere cheftræner Brad Gratton uden for banden.

True har haft næsten 600 Bulldogs-kampe som aktiv, et væld af landskampe og en halv sæson som assistenttræner i sidste sæson. Dermed er det en af klubbens allermest rutinerede, der har takket ja til en ny runde i klubben.

- Efter en hård halvsæson for mit vedkommende, hvor resultaterne ikke forløb som planlagt, har jeg valgt at sige ja til at fortsætte i jobbet som assistenttræner. Jeg glæder mig meget til at være med fra starten af en sæson og arbejde sammen med Brad Gratton. Brad har gjort et flot stykke arbejde i Rødovre, og jeg er sikker på, at vi, sammen med spillerne, kan rykke os, så vi igen kan være med, hvor det er sjovt, siger Mads True.

Aftalen gælder foreløbig for den kommende sæson.

- Vi er glade for, at vi har fået en aftale på plads med Mads, og vi er sikre på, at spillerne vil få stor gavn af hans store erfaring. Vi ser det som en stærk konstellation, at Brad og Mads fremover skal arbejde sammen, siger direktør Thomas Andreasen.

Oversigt

    Oversigt