To mænd varetægtsfængslet for drabsforsøg

Fyns Politi har varetægtsfængslet to personer i fire uger for drabsforsøg på Vinkelvej i Kværndrup.

Fyns Politi modtog torsdag aften ved 22-tiden anmeldelse om, at der havde været skyderi på en adresse på Vinkelvej i Kværndrup.

Efterforskningen i den sag har tilvejebragt, at tre mænd åbenbart indfandt sig på adressen, hvor der opholdt sig to mænd på henholdsvis 38 og 48 år.

Den ene af de ankomne bliver slået i hovedet med et baseball-bat, mens en anden af de ankomne bliver ramt i benet af et skud.

Efter episoden flygtede de to mænd på 38 og 48 år fra stedet. Politiet har natten igennem eftersøgt de to personer.

Kl. 05.00 fredag morgen indgik der anmeldelse om, at en person på Volderslevvej i det sydlige Odense var blevet opsøgt af nogle personer. Da beboeren ville åbne sin dør blev der afgivet et eller flere skud gennem en rude i døren mod beboeren, der blev ramt i benet.

Efter episoden flygtede gerningsmændene i en bil, som politiet efterfølgende fik kontakt med omkring rundkørslen i Dalum.

I forbindelse med den efterfølgende eftersættelse af køretøjet, der til dels foregik på Fynske Motorvej, kastede personerne i bilen flere genstande ud af bilen. Bilen blev bragt til standsning på Middelfartvej i Odense, hvor to personer blev anholdt.

De anholdte i bilen viste sig at være identiske med de to personer på 38 og 48 år fra Kværndrup. 

Fyns Politi har til morgen haft motorvejen afspærret i vestgående retning for søgning af de effekter, der blev smidt ud af køretøjet.

De to mænd blev fredag aften varetægtsfængslet for fire uger efter et grundlovsforhør.

 

 

 

Oversigt

    Oversigt