Mai Mercado genvalgt som spidskandidat

Det Konservative Folkeparti på Fyn har lørdag genvalgt Mai Mercado som spidskandidat til det kommende Folketingsvalg

På dagens generalforsamling for Konservative på Fyn er Mai Mercado blevet genvalgt som partiets spidskandidat. 

Mai Mercado har været medlem af Folketinget siden 2011 og er i dag politisk ordfører for Konservative. Kredsformand lasse krull er derfor glad for, at Mai Mercado fortsat er fynsk spidskandidat.

- Med sit flotte genvalg og fremgang i personlige stemmetal ved folketingsvalget i sommer, hvor Mai personligt fik 49% af alle stemmerne der faldt på konservative, så er vi glade for at Mai fortsat er spidskandidat. Mai er fynsk, lokal og ved hvad der rører sig. Hun har et stort netværk og god føling med de sager der optager fynboerne, siger storkredsformand og politisk leder for Konservative i Region Syddanmark, Lasse Krull. 

Mai Mercado, der fra 2006-11 sad i Odense Byråd, er meget tilfreds med endnu en gang at være udpeget som frontløber på Fyn. 

- Jeg er glad for at være genvalgt som spidskandidat. Jeg kan ikke forestille mig at være opstillet andre steder end på Fyn. Det er her jeg får min inspiration og styrke, siger Mai Mercado, der i dag bor på Frederiksberg i København, men er opvokset i Odense og i Nr. Aaby.

På generalforsamlingen blev Lasse Krull genvalgt som storkredsformand. Lasse Krull er i forvejen politisk leder for Konservative i Region Syddanmark. 

Oversigt

    Oversigt