Mai Mercado i perfid shitstorm efter Christiania-update på Facebook

Fynskvalgte Mai Mercado (K) er havnet i en regulær shitstorm, efter hun tidligere i dag skrev en statusopdatering på Facebook om politiets razzia på Christiania.

Mai Mercado har i dag fået at vide, at hun er en 'levebrødspolitikerskøge', en 'snotkælling', 'under-menneske' og en 'egocentreret lille lorte politiker.'

Der sker efter hun på Facebook tidligere i dag skrev følgende:

"Findes der noget bedre end barsel med en nyfødt? Det skulle da lige være TV 2 NEWS kørende i baggrunden, hvor politiet gennemsmadrer hashboder på Christiania! I love it ❤️❤️❤️❤️"

Den opdatering har i den grad bragt sindene i kog på den konservative politikers Facebook-side. Hun har modtaget en lang række meget harske kommentarer, nogle af dem endda lige på vippen til deciderede trusler på liv og helbred.

Enkelte går så vidt som til at spørge, om hun virkelig ønsker at dø, og en anden skriver 'Død over dig ! Og dit barn'.

Paradoksalt nok var det dog en kommentar om De Konservatives seneste meningsmålinger, der faldt Mai Mercado for brystet.

'Hør lige, spoilers! Når man, hver eneste gang jeg lægger noget op, skal skrive noget om spærregrænse, så bliver det sgu lidt ensformigt! Så fuck ud af mit feed, hvis I ikke har andet at byde ind med', skriver Mai Mercado.

TV 2/FYN har forsøgt at få en kommentar til 'debatten' fra Mai Mercado, men hun har ikke vendt tilbage på vores henvendelser. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Oversigt

    Oversigt