I det fynske folks tjeneste

Maja er Årets Sportsnavn på Fyn

Maja Jager er Årets Sportsnavn på Fyn. Maja Jager blev lørdag kåret ved det store arrangement Sportslørdag i Odense Idrætshal.

00:27

00:34

1 af 3

I oktober blev bueskytten Maja Jager fra Broby Bueskytte Klub verdensmester i bueskydning.

I Tyrkiet vandt fynboen finalen i OL-disciplinen med ganske få millimeter efter omskydning efter stillingen 5-5. Hun er gået fra en placering som nummer 49 på verdensranglisten til at slå den olympiske mester og vinder VM-guld individuelt.

Det 22-årige talent er vokset op på Fyn, men flyttede til Århus som 16-årig. Hun begyndte at skyde i en alder af 7 år og altid med den såkaldte recurve-bue.

Nu håber hun på medaljer til OL i Rio i 2016, og er derfor flyttet til Korea for at forbedre sine muligheder for at træne optimalt. Det har fået koreansk TV til at lave flere indslag om hende

Sidste lørdag blev Maja Jager også kåret som Årets Sportsnavn 2013 i Danmark. Og nu altså også Årets Sportsnavn på Fyn.

Tv-udsendelser om Årets Fynske Sportsnavn

TV2/Fyns egen kanal - Lørdag 11. januar Kl. 21.35

Portræt af Årets Fynske Sportsnavn

Vi går bag om vinderen af Årets Sportsnavn på Fyn og tegner et portræt.

TV2/Fyn - Søndag 12. januar kl. 19.30

Portræt af Årets Fynske Sportsnavn

Det kræver mange timers hårdt slid og en usædvanlig målrettet indsats at nå så langt som årets fynske sportsnavn. Vi går bag om vinderen og tegner et portræt.

TV2/Fyns egen kanal - Søndag 19.55

Fyn Live: Sportslørdag (Genudsendelse)

Et sprudlende galla-show hylder vi de største fynske sportsstjerner. Vi tæller ned til showet med Rebecca Hammelev og Siv Steffensen, der møder en række af stjernerne. Når showet starter indtager TV2/FYNs Sandie Hansen Jensen scenen i selskab med Jim Lyngvild. Sammen uddeler de en hel række sportspriser til de idrætsudøvere, der har klaret sig bedst i 2013.