I det fynske folks tjeneste

Mange dropper deres udmeldelse af SF

SF's lokalformand i Assens og medlem af bestyrelsen for SF Fyn, Hans Glæsel, kan allerede nu se en mildere tone fra de fynske medlemmer af SF.

01:42

1 af 2

- Jeg kan allerede nu se på de mail der kommer ind, at mange at af de medlemmer, der onsdag aften var sure og meldte sig ud, nu har fået et mere positivt syn på partiet og skriver, at vi skal se bort fra deres udmeldelse, siger Hans Glæsel.

- Det her kan blive en ny start for SF, hvor vi igen kan tale frit og vise hvad det er vi står for. Vi opnåede flere gode ting som regeringspartner med bl.a. Togfonden, men nu kan vi fortælle hvad det er vi vil. I de seneste par år har vi mest af alt været en skydeskive for utilfredse SF'ere, når der er indgået aftaler.

En stor mundfuld

- Det var en for stor mundfuld for Annette at blive formand, og det må vi i baglandet tage en del af ansvaret for. Vi pressede selv hårdt på, for at hun skulle blive formand, og set bakspejlet har presset måske været for stort, siger Hans Glæsel og fortsætter:

- Men det var rart at se hende på pressemødet i dag, torsdag, hvor hun virkede mere afslappet, mere som den Annette, vi kender for år tilbage. De seneste par år, har hun haft en meget formel maske på, hvor hun ikke har virket tilpas.