Mark Grossmann ny V-folketingskandidat

Jakob Ellemanns afløser som folketingskandidat er fundet. Venstre i Odenses 1. kreds stiller nu byrådsmedlem og politimand Mark Grossmann op.

Ved seneste folketingsvalg forsøgte Grossmanm sig også som kandidat - dengang for De Konservative og uden held. Siden er der kommet mere hår på brystet i form af politisk erfaring fra byrådet i Odense. Først som Konservativ og siden som Venstremand.

- Det har givet mig en indsigt, som jeg ikke har haft før. Her kan jeg se, hvilken situation de fynske virksomheder står i. Men man er nødt til at komme til Christiansborg, hvis man skal have de store beslutninger igennem, siger Mark Grossmann til TV 2/FYN.

Og for kredsformanden i Odense Østkredsen er Grossmanns lokalkendskab da også en af de styrker, der gør ham til den rette afløser for Jakob Ellemann.

- Mark er en person, man kender i Odense og på Fyn. Jeg tror helt bestemt, at han kan "steppe den op", siger Jakob Hartig, der er formand for Venstre i Kreds Øst i Odense.

Skulle Mark Grossmann blive valgt til Folketinget næste gang, ser han det som en fordel at have et dobbeltmandat med sæde i både byråd og på Christiansborg.

Her vil mærkesagerne være virksomhedernes vilkår - og så har han ikke glemt det børneområde, han tidligere beskæftigede sig med i byrådet.

- Familiepolitik og hvordan vi får den til at hænge sammen er stadig meget meget vigtig for mig, siger Mark Grossmann.

Oversigt

    Oversigt