Massiv dækning af OSE-sagen på TV 2/FYN

TV 2/FYN dækker igennem hele dagen OSE-sagen massivt – følg med på TV 2/FYN Nyhedskanalen, tv2fyn.dk, Facebook og TV 2.

Der er mange spørgsmål, der står i kø for at få et svar i OSE-sagen, og det sker formentlig, når den længe ventede advokatrapport fra Kromann Reumert bliver offentliggjort onsdag klokken 14.

Hvem vidste hvad? Og hvornår vidste hvem hvad? Hvad fik daværende stadsdirektør Jørgen Clausen til at skrive under på en aftale med Odense Sport & Event i oktober 2013, selv om kommunens juridiske afdeling tidligere på året havde fastslået, at aftalen ville være ulovlig? 

TV 2/FYN dækker hele onsdagen OSE-sagen massivt, og du har mulighed for at følge med på flere forskellige platforme – heriblandt TV 2/FYN Nyhedskanalen, tv2fyn.dk og Facebook.

Vi er med på rådhuset i Odense, hvor der er mulighed for at læse advokatrapporten, inden den offentliggøres. Herunder er et overblik over, hvornår du kan se med.

  • Kl. 14.00: TV 2/FYN sender live fra rådhuset på TV 2/FYN Nyhedskanalen og på Facebook, når advokatrapporten bliver offentliggjort. Vi har interview med de ledende politikere om sagen.
  • Kl. 17.00: TV 2/FYN sender live fra rådhuset på TV 2/FYN Nyhedskanalen, hvor blandt andre samfundsredaktør Jakob Risbro og erhvervsredaktør Ole Frank Rasmussen giver et overblik over, hvad der er sket i sagen, og hvad konsekvenserne er.
  • Kl. 19.30: I de regionale nyheder på TV 2 følger vi op på dagens begivenheder med en større pakke om udviklingen i OSE-sagen. 

På tv2fyn.dk vil du løbende få de seneste nyheder, og det vil i løbet af onsdag eftermiddag være muligt at læse hele advokatrapporten. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt