Master Fatman synger for OB

Nu kan du både få dybe stikninger og en meget dyb stemme, når du besøger Odense Stadion. Master Fatman er manden i front for klubbens nye slagsang.

Det er musikerne Jeppe Stærk og Martin Schade der står bag slagsangen. De to har allerede lavet sangene "Odense Boldklub Hurra" og "Den 12. Mand" - og nu er de altså klar med Master Fatman og "Tusindvis af Stemmer i Kor."

- Vi troede egentlig ikke, at vi havde flere OB-sange i os. Men der lå alligevel en melodi og ulmede i hovederne på os - og det blev til vores nye sang "Tusindvis af Stemmer i Kor". Da vi først have fået ideen, kunne vi ikke modstå fristelsen til at kaste os ud i endnu et OB-projekt - og denne gang i endnu større format end tidligere, fortæller de to OB-fans.

Denne gang fik de så Master Fatman og et 12-mand stort kor med på idéen.

- Master Fatman er en travl mand, så derfor var det ikke let af få tid med ham i studiet. Men da han til sidst dukkede op, leverede han præcis det, vi havde håbet på - og mere til. Senere fortalte han os, at han havde afslået FCK, da de havde spurgt ham om et lignende projekt, fortæller Jeppe Stærk og Martin Schade.

Du kan høre sangen ved at følge linket her på siden.

Hør sangen på YouTube

Oversigt

    Oversigt