Micro Matic sælger fra

Søndersø-virksomheden Senmatic er blevet solgt til den svenskejede industrikoncern Indutrade.

Senmatic har igennem flere år været en succesfuld del af den fynske teknologikoncern Micro Matic. Men efter en målrettet og konstruktiv dialog er Indutrade og Micro Matic nu blevet enige om en handel af Søndersø-virksomheden Senmatic, der nu kommer på svenske hænder.

Indutrade er en svensk koncern, der dels arbejder med tekniske komponenter og løsninger, som har et stort teknikindhold, og dels investerer koncernen i veldrevne vækstvirksomheder. Derfor var Senmatic interessant for svenskerne.

Senmatic-direktør Mads Sckerl ser frem til samarbejdet med de nye ejere.

- Når en virksomhed som vores overdrages, så giver det et spændende perspektiv, når både sælger og køber er seriøse partnere. For os betyder det meget, at vi kan fortsætte i det spor, der i flere år har skabt flotte resultater i Senmatic, hvor vi har ramt markedet rigtigt med nogle stærke løsninger. Vi føler os alle som del af et projekt, der kan ud-vikles yderligere. Det får vi mulighed for som en del af Indutrade. For vores kunder, der har oplevet værdi i samarbejdet med Senmatic, må det også være et positivt sig-nal, at den værdi ikke bliver mindre i fremtiden, siger Mads Sckerl i en pressemeddelelse.

Senmatic vil fortsat blive drevet og udviklet fra virksomhedens hovedkontor i Søndersø.

 

Fakta om Senmatic

 

Oversigt

    Oversigt