Middelfart Boldklub forlænger kontrakten med Mads Lier

Middelfart Boldklub har forlænget kontrakten med den 22-årige, stærke forsvarsspiller Mads Lier, så parterne nu har papir på hinanden til sommeren 2017.

Middelfart Boldklub har sikret en af profilerne på klubbens 2. divisionshold i endnu en sæson.

Den stærke højreback Mads Lier har forlænget kontrakten med et enkelt år.

- Vi er glade for, at Mads Lier har forlænget sin kontrakt med Middelfart Boldklub, siger sportschef Lars Mejnert i en pressemeddelelse.

- Mads er en fysisk stærk, løbevillig og klog forsvarsspiller, hvor favoritpositionen er højre back. Han er ligeledes en vellidt og respekteret spiller i truppen, og bidrager positivt til en god og seriøs træningskultur, siger sportschefen.

Middelfart har ikke rigtig noget at spille for længere her i foråret, og derfor har klubben brugt en del krudt på at sikre holdet frem mod næste sæson.

Det har kastet en række kontraktforlængelser af sig - nu også med Mads Lier.

- Vi er i Middelfart Boldklub meget tilfredse med at Mads Lier har valgt at forlænge sin kontrakt med yderligere et år, frem til sommeren 2017, siger cheftræner Claus Troelsen.

- Mads er en vigtig spiller i vores fremadrettede sportslige setup både på og udenfor banen. Han har på det spillemæssige plan, nogle helt ekstraordinære kompetencer med hans enorme fysik og hurtighed, men også teknisk og taktisk er Mads utrolig dygtig, siger Claus Troelsen.

Cheftræneren spår Mads Lier en spændende fremtid, som han naturligvis er glad for, i hvert fald i endnu en sæson, ligger i Middelfart.

- Mads har fortsat et stort udviklingspotentiale, og det får Mads nu mulighed for at udfolde og udvikle i et opgraderet sportsligt setup i Middelfart Boldklub, siger Claus Troelsen.

Oversigt

    Oversigt