Milling Hotels spreder sig over Fyn: Bygger for 25 millioner

I 2017 står endnu en konferencebygning fra Milling Hotels klar. Denne gang bygger hotelkæden for 25 millioner kroner i Middelfart.

Den familieejede hotelkæde Milling Hotels skyder 20 millioner kroner i en ny, stor konferencebygning på Hotel Park i Middelfart. Samtidig bygger de hotellets køkken om for fem millioner kroner.

Konferencebygningen står klar i slutningen af 2017.

- Før har vi måtte sige nej til de helt store arrangementer, men udvidelsen betyder, at vi fremover kan tage meget større hold ind på konferencedelen og dermed efterkomme den store efterspørgsel, siger direktør Jan Milling. 

 
 
Foto: Milling Hotels

Bygningen er en udvidelse til den eksisterende møde- og konferencebygning på Hotel Park. Fremover kan op til 600 konferencedeltagere boltre sig i de nye lokaler - det er fire gange flere, end de nuværende faciliteter kan rumme. 

Det forventes, at den millionstore investering både vil give flere arbejdspladser og drysse gæster ud til de øvrige, omkringliggende hoteller i regionen. 

- Med det nye konferencecenter kommer flere andre hoteller i området med stor sandsynlighed til at opleve højere belægning, da Hotel Park med sine 103 værelser ikke vil kunne aftage alle bookningerne fra de mange gæster, siger Jan Milling.

Millioner skal fordoble omsætning

Hotel Park i Middelfart har siden åbningen i 2009  specialiseret sig i at afvikle møder og konferencer. Det forventes, at millioninvesteringen vil fordoble omsætningen, og direktøren forudser desuden en stigning af hotelgæster på 15 til 20 procent.

- Vi oplever en tendens til, at store virksomheder og sammenlægninger af organisationer ønsker atafholde større og større møder og konferencer. Derfor vil vi gerne følge med udviklingen og udvide vores eksisterende konferencecenter, siger Jan Milling.

Milling Hotels - lyder det bekendt?

 
 
Foto: Milling Hotels

Oversigt

    Oversigt