Millioninvestering og Buddha til Odense

Erhvervsleder Christian Stadil og Sanovo Technology bygger nyt hovedkvarter i Odense. De forventer at skabe 20 nye faste arbejdspladser.

Den gamle Herstal-bygning på Datavej, står til en større overhaling.  Sanovo Technology investerer 60 millioner kr. i ombygning, hvor de vil skabe et nyt hovedkvarter i Odense.

Flyttede produktionen tilbage til Odense og fik vendt underskud til overskud.

- For et par år siden, lagde vi kursen om, efter vi havde sendt produktionen til udlandet. Vi flyttede produktionen tilbage til Odense, hvilket hurtigt gav et økonomiskoverskud. Det har betødet at virksomheden nu igen er på fode og giver overskud igen. Det er den store viden og erfaring blandt medarbejder i Odense, der har gjort det muligt, siger administrerende direktør i Thornico koncernen, Christian Stadil.

Sanovo Technology er en del af Thornico koncernen, der producerer maskiner til fødevareindustrien. Udover at investere i en ny bygning forventer Sanovo Technology, at det vil skabe 20 nye arbejdspladser alene i 2016. I 2012 havde virksomheden 40 medarbejdere i Odense, det er nu steget til 120 medarbejdere.

Udover flere arbejdspladser, vil også en stor Buddha-figur flytte ind på pladsen foran det nye hovedkvarter.

- Vi flyttede produktionen tilbage til Odense og fik vendt et underskud til et overskud, fortæller adminstrerende direktør i Thornico, Christian Stadil.

Oversigt

    Oversigt