Mini-fleksjobber: Det har været meget positivt

"Beskæftigelse med gevinst" hedder Odense Kommunes nye projekt, der har skabt 25 mini-fleksjobs.

Projektet har skabt 25 mini-fleksjob i Odenses børnehuse. Det er især praktiske opgaver som blandt andet at feje udearealerne, male borde og stole, rense tagrender og vedligeholde cykler, klapvogne og barnevogne, som fleksjobberne tager sig af.

En af mini-fleksjobberne er Louise Kragholm Madsen, der nu arbejder fire timer om dagen:

- Det har været et rigtigt godt forløb, og det er gået hurtigt fra, at jeg meldte mig klar til, at jeg kom i gang, så det har været meget positivt. Desuden har det været rigtigt fedt at komme ud i børnehuset, hvor der er blevet taget virkelig godt imod mig.

Jane Jegind (V), by- og kulturrådmand er også meget glad for projektet: 

- I forvaltningen har vi ansvaret for børnehusenes vedligeholdelse, og i vores ejendomsafdeling er kerneopgaven at skabe rammerne for borgernes gode liv og udvikling i kommunens ejendomme. Det lever dette projekt i højeste grad op til. Det er positivt for alle parter, og jeg glæder mig til at følge det. 

Flere forvaltninger i projektet

Projektet med mini-fleksjob er skabt i samarbejde mellem tre forvaltninger i Odense Kommune. Det er By- og Kulturforvaltningen, Børn- og Ungeforvaltningen og Beskæftigelses- og Socialforvaltningen.

- I Odense har vi brug for at få flere i arbejde herunder også fleksjob. Det er utrolig glædeligt, at vi kan arbejde tæt sammen om et projekt, som gavner alle parter, siger Steen Møller (K), beskæftigelses- og socialrådmand. 

21 ledige er allerede i gang med et mini-fleksjob, mens fire andre er i praktik forud for ansættelsen. Projektet "Beskæftigelse med gevinst" skal i første omgang køre i halvandet år. 

Oversigt

    Oversigt