Næsby henter superligaspiller

Næsby BK har været på rov hos storebroderen OB hvor man har hentet den tidligere ungdomsholdsmålmand Casper Radza

Casper Radza starter op i Næsby imorgen hvor han får debut for klubben i en træningskamp mod lokalrivalerne fra Marienlyst. Det bekræfter cheftræner for Næsby Sebastian Brydegaard overfor TV 2/FYN, og han glæder sig til at få tilgang at den stærke keeper

- Jeg har fulgt Casper igennem i lange tid, og han har jo i mange år været et stort talent, der også har erfaring fra diverse ungdomslandshold, så jeg tror han komme til at være en stor gevinst for vores hold.

Brydegaard er dog godt klar over at Radza måske kun er i klubben på lånt tid.

- Vi er godt klar over at vi i Casper harfået en rigtig stærk spiller, der hvis han kommer op i gear kan blive rigtig attraktiv for andre og større klubber end os, men foreløbig handler det om at få ham igang igen, da han er langt fra sin kampform, og så må vi jo se hvad der sker derefter.

Jeg har fulgt Casper igennem i lange tid, og han har jo i mange år været et stort talent, der også har erfaring fra diverse ungdomslandshold

22-årige Casper Radza har været tilknyttet OB's superligatrup siden sommeren 2013, men har haft svært ved at få alvor at bide sig fast i truppen. Hans sidste opgave for de stribede bliver når OB idag møder HB Køge i en træningskamp - en kamp du kan streame live her fra vores hjememside. 

 

Oversigt

    Oversigt