I det fynske folks tjeneste

Næsten uændret OB

En spiller har forladt OB og en enkelt ny er kommet til; men det er også de eneste ændringer, OB har oplevet i januars transfervindue - helt efter planen.

Den lejede David Löfquist har forladt klubben, og i stedet er Azer Busuladzic kommet til fra Vejle, ligesom OB har skrevet kontrakt med Lucas Jensen, som kommer til sommer.

Det er de eneste ændringer hos OB i transfervinduet i januar, og det har hele tiden været målet, at bevare holdet så uændret som muligt, skriver OB.dk

- På den måde lever vi op til vores mål om, at vi gerne ville have et roligt transfervindue efter en periode med utroligt mange udskiftninger i truppen, siger sportsdirektør Jesper Hansen og uddyber:

- Det er min klare opfattelse, at mange af de spillere, der er kommet til, har brug for tryghed og kontinuitet. Det tager altid tid for en ny spiller at lære en klub at kende, og det tager tid at lære de mekanismer og de ting, som træneren gerne vil, siger Jesper Hansen.

Ser optimistisk på foråret

De begrænsede ændringer giver håb for en god forårssæson, fordi spillere og trænere kender hinanden og er spillet godt sammen.

OB ligger på syvendepladsen i den hidtil meget jævnbyridge superliga, men har kun tre point ned til nedrykningsplads, så der bliver brug for mere stabile præstationer end i efteråret 2013, da holdet var meget svingende.

Skal det lykkes, kræver det kontinuitet og systematisk, målrettet arbejde på at spille holdet endnu bedre sammen.

- Det har vi gode muligheder for nu, siger Jesper Hansen til OB.dk