Ny projektchef indtager Thomas B. Thriges Gade

Stig Langsager hedder manden, der fremover skal stå i spidsen for omdannelsen af Thomas B. Thriges Gade.

Det sydlige p-anlæg, projektering af det sydlige byrum og udførelse af det nordlige og sydlige byrum. Det er de ansvarsområder, som Stig Langsager fra 1. oktober 2016 har sagt ja til at stå i spidsen for. Han tiltræder nemlig som projektchef for Thomas B. Thriges Gade. 

Og den nye projektchef bringer stor erfaring med sig.

- Stig Langsager har en tung projekterfaring fra en række komplekse byudviklingsprojekter, der har krævet et bredt spænd af faglige kompetencer. Jeg er derfor meget tilfreds og tryg ved, at det nu bliver Stig, der skal sikre fremdriften i Thomas B. Thriges Gade, siger Stefan Birkebjerg, stadsdirektør i Odense Kommune.

Han kommer fra et job som projektleder på en række store odenseanske byggeprojekter, senest i forhold til koordineringen af indsatsten omkring Odense Letbane. Tidligere har han arbejdet som projektleder på Munkebjergvejs forlængelse og opførelsen af Odins Bro. 

Også filantropidirektør i Realdania, der støtter projektet økonomisk, Anne Skovbro, er glad for det kommende samarbejde med Stig Langsager: 

- Med Stig har vi fået os en dreven projektchef, og jeg ser frem til samarbejdet omkring et af Danmarks mest spændende byudviklingsprojekter.

Oversigt

    Oversigt