Ny sound i Svendborg

En ny festival har set dagens lys i Svendborg. En helhedsfestival, der rummer alt fra musik, teater og kunst i gadebilledet.

En masse ny lyd opstår i Svendborg i disse dage. Frem til lørdag byder Svendborg på et musikprogram med lokale og upcoming bands. Men det handler om meget mere end musik. Festivalen præsenterer sig som en helhedsfestival, der også rummer dans, kunst, teater, akrobatik og cirkusgadeshow.

Med det ønsker festivalen at brede sig ud over hele byen og repræsentere så mange udtryksformer som muligt. Derfor har festivalen, ud over musikprogrammet, også oprettet et gadeplan-program, hvor folk gratis kan få en fornemmelse for den nye festival.

- Vi skaber et forum, et rum, hvor upcoming bands og etablerede bands med rødder i Sydfyn og Svendborg kan få lov til at udtrykke sig. Og lige såvel giver vi et rum til arrangører og alle dem, der står bag scenen til at kunne prøve kræfter med det, de synes er sjovt, lyder det fra arrangør Peter Jørgensen.

Torsdag kunne arrangørerne godt have ønsket flere besøgende, men Peter Jørgensen satser på, at svendborgenserne er mere klar på festivalens andendag.

- Det var første dag, og det er første år. Nu begynder folk at komme. Det er fredag eftermiddag, solen skinner, og der begynder at være mere og mere liv i det.

Festivalen afholdes i samarbejde med Liv i min By og Svendborg Kommune.

Oversigt

    Oversigt