Nyborg gør klar til sommervarme og strandvejr

Trods nattefrost og iskold blæst, så kommer sommeren. Det mener de i Nyborg. Derfor satte de torsdag nye bænke op langs stranden.

Otte nye bænke blev torsdag placeret langs stranden ved Nyborg. Bænkene er placeret på strækningen fra Hesselhuset til Hotel Hesselet, ved Nyborg Strand og ved Hotel Sinatur Storebælt.

Det er Erhvervs- og Udviklingsudvalget, som har bevilget penge til udskiftning og nyopsætning af bænkene.

- Etableringen af bænkene er et ønske om at skabe opholdsmulighed for promenerende strandgæster og indgår desuden som en del af turisme-strategien om at skabe øget tilgængelig i naturen for turister og borgere, siger Peter Wagner Mollerup, formand for Nyborgs Erhvervs- og Udviklingsudvalg, Venstre.

Kystdirektoratet har endelig godkendt placeringerne, så bænkene kan nå at komme op her til højsæsonen.

 

Bænkene vejer 600 kg hver

Bænkene leveres af det lokale firma Dutra, der importerer betonmøbler og byinventar, og med en vægt på 600 kg pr styk er de nærmest tyverisikrede.

- Som nytilflyttet virksomhed i Nyborg er det glædeligt at blive godt modtaget og kunne samarbejde med kommunen om et nyt tiltag indenfor turismen. Jeg er meget glad for, at Nyborg Kommune støtter op om det lokale erhvervsliv og derfor vælger en lokal virksomhed, til at levere kommunens nye bænke, siger direktør Jens Duedal fra Dutra.

- Vi får verdens bedste udstillingsvindue, siger direktør Jens Duedal fra Dutra

Oversigt

    Oversigt