I Odense centrum åbner det såkaldte Odense Food Market til august. På initiativets hjemmeside står der, at det vil være "et nyt mad hus med højt til loftet, rustikke rammer og 18-20 forskellige madkoncepter indenfor street food-genren."
Desuden fortæller Konstitueret Chef for Bystrategisk Stab i Odense, Carsten Henriksen.
- Vi er ved at udvikle ny bebyggelse, nye gader og pladser med en enestående placering lige midt i den historiske by. Og i det oprindelige oplæg til arkitektkonkurrencen sagde man, at en af mulighederne kan være at etablere en torvehal. Nu er der kommet en plan og nogle byggefelter, og dem er vi i gang med at sælge. Vi ved ikke, om der er nogen af køberne, der byder ind og siger, at de gerne vil lave en torvehal. Men ideen er lagt ud til at blive grebet, og vi er meget spændte.
- En torvehal i centrum vil blive set som en stor attraktion, og det vil være rigtig godt i forhold til at få skabt byliv og handel," fortæller han til han Food Culture.