Nyt fynsk folketingsmedlem

Den 35-årige Marianne Stentebjerg bliver nyt folketingsmedlem for Det radikale Venstre. Og hun sætter en stor ære i at føre fynske sager frem i Folketinget. Men det er faktisk nordjyderne, 35-årige Marianne Stentebjerg kan takke for, at hun nu er blevet folketingsmedlem

Vil have Fyn på dagsordenen

Den 35-årige Marianne Stentebjerg bliver nyt folketingsmedlem for Det radikale Venstre. Og hun sætter en stor ære i at føre fynske sager frem i Folketinget.
Men det er faktisk nordjyderne, 35-årige Marianne Stentebjerg kan takke for, at hun nu er blevet folketingsmedlem.
For 6 år siden flyttede Marianne Stentebjerg fra Fyn til Nordjylland, hvor hun hurtigt blev opstillet som folketingskandidat. Ved valget i 1997 opnåede hun en placering som suppleant for Henrik Svane.
Nu er Henrik Svane blevet rektor for det Jyske Musikkonservatorium og træder ud af Folketinget.
Selv om Marianne Stentebjerg for nylig er flyttet tilbage til Fyn (Nyborg), hvor hun kom fra, skal hun alligevel indtage een af folketingsstolene den 1. februar 2001.
Marianne Stentebjerg stiller ved næste valg op i den største af Fyns ni valgkredse, nemlig Odense 3. kreds (Odense Syd).
Det nye folketingsmedlem siger, at hun også opfatter sig selv som et fynsk folketingsmedlem, og at hun glæder sig til at sætte fynske sager på dagsordenen.
Specielt fremhæver hun behovet for mere erhvervsudvikling på Fyn.

Oversigt

    Oversigt