Nyt nederlag til OB

AGF var spilstyrende og vandt søndag 2-1 over OB og fravrister dermed fynboerne Superligaens femteplads.

I ottende forsøg brød AGF søndag den negative stime uden hjemmebanesejre, da holdet slog OB 2-1 på NRGi Arena i Superligaen på et drømmemål af Osama Akharraz.

En særdeles vigtig sejr for aarhusianerne, som kan aflæses direkte i tabellen, hvor AGF overtager femtepladsen fra OB.

Hjemmeholdet var kampen igennem i størst boldbesiddelse, men det var alligevel OB, der efter fem minutters spil kunne bringe sig foran på mål af Emil Larsen.

Efter et flot soloridt op ad banen satte han gang i kombinationerne, der førte til målet, som han selv satte sidste fod på. Stærkt af teknikeren.

Men bare et par minutter efter rev AGF's Anders Kure sig fri af sin direkte modstander på et hjørnespark og kunne ugeneret heade bolden ind til 1-1.

På dette tidspunkt så det ud til, at der kunne blive tale om en kamp, hvor målene ville pible ind i begge ender. Et par gode aktioner af AGF-målmand Steffen Rasmussen forhindrede dog flere scoringer i den omgang.

OB viste sporadisk farlighed i holdets kontrafase, mens det etablerede spil var usammenhængende og fattigt på gode idéer.

Sådan gik det til, at kampen fandt et mere naturligt leje. AGF satte sig på spillet, og specielt aarhusianernes højreside med Mikkel Kirkeskov og Stephan Petersen voldte gæsterne problemer, men holdet kom sjældent frem til oplagte scoringschancer.

En af dem opstod dog midtvejs i anden halvleg. For Gud ved hvilken gang blev bolden ført frem i AGF's højre side, hvorfra bolden blev slået modsat, hvor OB's Esben Ruud gled og overlod bolden til Osama Akharraz.

Iskoldt lagde han bolden ind over Jesper Christiansen i OB-målet til 2-1 og stor jubel blandt de blot 3500 fremmødte tilskuere.

Dermed har OB fortsat sin første sejr til gode i 2013.