OB-Bordtennis er klar til DM på hjemmebane

Individuelt DM i bordtennis afvikles i den kommende weekend i Odense Idrætshal. OB-Bordtennis har varmet op med sejre i DM-semifinalerne for hold.

For sjette år i træk står OB-Bordtennis som arrangør af de individuelle danske mesterskaber i bordtennis. Og hvis alt går godt kan OB-Bordtennis meget vel tage en god bid af medaljerne.

Mesterskabet åbnes fredag eftermiddag klokken 16.00 i Odense Idrætshal og hos herrerne er Morten Hyrup seeded 2-4 i single og ventes således, at være med i kampen om mindst en bronzemedalje.
OB-Bordtennis’ tidligere tre-dobbelte danske mester, Trine Grauholm er outsider til en medalje hos kvinderne.

Både Morten Hyrup og Trine Grauholm kan meget vel tage medaljer hjem til OB-Bordtennis i doublerne.

Doublen Morten Hyrup, OB-Bordtennis og Christian Kongsgaard, Brønshøj, blev mestre i 2014 og har gode chancer for at nå til tops i år.

Morten Hyrup er sammen med Stefanie Christensen, Københavns BTK, topseedede i mixed double, mens Trine Grauholm sammen med Mogens Sonnichsen, Fjordager, godt kan overraske med medaljer.

To OB sejre i semifinalerne

OB-Bordtennis vandt semifinalekampe for hold på både herre- og kvindesiden.

Herrerne vandt 5-3 i en tæt kamp over Virum og er dermed finaleklar. Her venter vinderen af kampen mellem Roskilde og CPH.

Damerne vandt 6-3 over Sisu/MBK og udlignede dermed til 1-1. Tredje og afgørende kamp om en plads i finalen spilles tirsdag 22. marts.