OB er stadig uden forårssejr efter 0-0 mod Randers

OB er stadig uden sejr i forårssæsonen, efter at fynboerne torsdag spillede 0-0 hjemme mod Randers FC.

Fjerde forårskamp for OB skulle heller ikke ende med tre point til de blåstribede fynboer.

De spillede torsdag aften 0-0 hjemme mod superligaens nummer to, Randers FC, der specielt i anden halvleg dominerede kampen, hvor OB følte sig snydt for et mål.

Med en halv time igen fik OB's Emil Larsen faktisk scoret, efter at Randers-keeper David Ousted kun fik pareret et skud fra Bashkim Kadrii, men dommer Lars Christoffersen fløjtede for offside. Tv-billederne viste, at den dom var yderst tvivlsom.

Det var dog den eneste reelle chance til hjemmeholdet i anden halvleg, inden Marcus Pedersen kort før tid var tæt på at score. Afslutningen var dog for tam.

Gæsternes største chance tilfaldt Jonas Borring kort tid inde i anden halvleg. Den tidligere OB-spiller kom først på et indlæg tæt foran mål, men OB-keeper Jesper Christiansen forhindrede med en flot refleks en scoring.

På returen var det så igen Borring, der var ved at score, men på mirakuløs vis sørgede OB-forsvaret for, at Randers ikke fik bolden i mål.

Første halvleg var en lige affære. Begge hold havde flere skud fra distancen, men hos både OB og Randers savnede afslutningerne skarphed. De fleste gange sejlede langskuddene over målene på Tre-For Park.

OB-angriber Darko Bodul stod for første halvlegs største mulighed. Den kom, efter et skud fra Bashkim Kadrii ramte en Randers-forsvarer. Bolden røg herefter over til Bodul tæt foran mål, men David Ousted reddede flot.

Anden halvleg bød på et stort Randers-overtag. Kronjyderne fik mere plads over kanterne, og det resulterede blandt andet i Jonas Borrings store mulighed.

Resultatet betyder, at OB forbliver på Superligaens sjetteplads og stadig har otte point op til Randers, der ligger på andenpladsen med 41 point.

Begge hold skal allerede i kamp søndag igen. Randers skal en tur til Sønderjyske, mens OB tager imod AC Horsens.