OB får hummel som ny sponsor

Fra 1. januar skifter OB tøjsponsor, så det fremover bliver det danske sportsmærke hummel, de fynske fodbolspillere skal gå klædt i.

Fra årsskiftet leverer hummel tøj til OB.  Det sker efter at parterne er blevet enige om en sponsoraftale, som  er bedre end den, OB hidtil har haft. 

- Aftalen mellem OB og hummel sikrer os stærke perspektiver for de kommende års udvikling, for der er tale om en betragtelig sponsoraftale, som vil være med til at lede OB videre i den positive udvikling, klubben er inde i. Vi glæder os utroligt meget til samarbejdet med hummel, som er et stærkt, dansk brand med tradition for at rykke på grænserne for, hvordan man samarbejder om et tøjsponsorat, og hvordan man udvikler samarbejdet til interessante events, udtaler administrerende direktør i Odense Sport & Event, Ole Bang Nielsen til ob.dk.

God fodboldkarma
- Vi glæder os til at være med til at understøtte OB's position som kulturbærer og samlingspunkt på Fyn. Personligt har OB en speciel plads i mit hjerte, da vi i Thornico, som ejer hummel, har hovedkvarter i Odense. Mine forældre bor på Fyn, og 3-4 af vores driftsselskaber har til huse på Fyn. Så vi ser frem til at være med til at sprede god fodboldkarma på den fine ø, siger hummels ejer og bestyrelsesformand Christian Stadil til ob.dk.

Det fynske fodboldflagskib vil således være iklædt de nye spillertrøjer, når AGF kommer på besøg den 28. februar.

Oversigt

    Oversigt