OB gafler erfaren sportsdirektør i AC Horsens

Superligaklubben OB har ansat den nuværende sportsdirektør i AC Horsens, Jesper Hansen.

Superligaklubben OB har ansat den nuværende sportsdirektør i AC Horsens, Jesper Hansen, som ny sportsdirektør. Jesper Hansen tiltræder den 1. juni 2013.

Og OB's administrerende direktør Thomas Christensen er overbevist om, at fynboerne har fundet den rette mand.

- Vi har haft et godt forløb, hvor vi har talt med flere kandidater fra ind- og udland, siger Thomas Christensen i en pressemeddelelse fra den fynske klub.

- Jesper Hansen har været inde i billedet fra begyndelsen, og i vores samtaler har han overbevist os om, at han er manden, der kan videreføre OB's udvikling med respekt for vores værdier, kultur og store ambitioner.

Jesper Hansen har været engageret i AC Horsens i mere end 30 år. Fra 1999 til 2008 fungerede han som sports- og administrationschef, men siden 2008 har han været sportsdirektør.

Og det er arbejdet med at udvikle AC Horsens til en Superligaklub, fynboerne har lagt mærke til.

- Der kan ikke være tvivl om, at Jesper Hansen har leveret et fremragende stykke arbejde i AC Horsens, siger Thomas Christensen.

- Han har haft et godt blik for den sportslige udvikling, lavet en række glimrende handler, og han er utrolig flittig, engageret og struktureret i sin tilgang til opgaverne.

- Jeg kan roligt sige, at begge parter ser meget frem til at komme i gang med samarbejdet, siger Thomas Christensen.

I AC Horsens beklager direktør, Henrik Ravn, skiftet fra Horsens til Odense, men han forstår også Jesper Hansens motiver.

- I første omgang var det noget af en chokmelding fra "Mr. AC", men jeg har stor respekt for, at han gerne vil prøve noget andet.

- Jeg ved, det har været en svær beslutning for ham, for han er gul helt ind i sjælen, siger Henrik Ravn ifølge pressemeddelelsen fra AC Horsens.

Hverken OB eller AC Horsens har succes på det sportslige plan for tiden. Værst ser det dog ud for AC Horsens, der en del af kampen for ikke at rykke ud af Superligaen.

Oversigt

    Oversigt