OB har odds imod sig

Det bliver lidt af en sjældenhed, hvis OB tager hjem fra København med tre point i bagagen efter Superligakampen mof FCK på søndag.

Statistikken taler ikke til fynsk fordel, når OB og FCK møder hinanden i Parken på søndag.

Det er 64. gang, de to mandskaber tørner sammen, men i de 63 foregående opgør er OB kun løbet med sejren 15 gange. FCK har vundet 25 gange, og 23 gange er det endt uafgjort.

Og ser man på kampstatiskikken i Parken alene, er det et endnu sortere billede, der tegner sig. Her er det nemlig mere end 10 år siden, at OB er taget hjem med alle tre point.

Til gengæld har OB spillet uafgjort i 15 af de 31 opgør, der er spillet i Parken, så statistisk er der en pæn chance for, at OB kommer hjem med noget fra København.

Men statistik er ingen garanti for noget som helst, og derfor handler det om at finde de bedste takter frem i OBs spil mod FCK, mener OBs 9'er Rasmus Falk:

- Vi skal have den samme indstilling, som vi har haft i den første del af sæsonen, og så skal vi have en masse af det spil, som vi har vist på det sidste. Der skal ofte noget ekstraordinært til, hvis man skal komme igennem til chancer i denne type kampe, så hvis vi kan få det kombineret, så er vi nået langt, siger han til klubbens hjemmeside.

Oversigt

    Oversigt