OB vinder 2-1 i Aarhus: Vigtig sejr

Live-opdateringen fra kampen mellem OB og AGF i Aarhus er slut. OB vandt 2-1. OB slutter som nummer 11 i grundspillet og skal nu kæmpe mod nedrykning.

OB lander med sejren på 2-1 over AGF i Aarhus i gruppespillets pulje 1.

Med over fra grundspillet får OB 28 point.
De øvrige hold i puljen er Randers FC (33 point), AC Horsens (29 point) og Esbjerg fB (24 point).

Jóan Símun Edmundsson bragte efter pausen OB foran 1-0 på et knastørt spark ind bag Aleksandar Jovanovic i AGF-målet, der blot kunne se til, mens bolden strøg ned i fjerneste målhjørne.

Frederik Tingager scorede kort efter til 2-0. Han headede bolden i mål efter hjørnespark.

I overtiden fik AGF lov at pynte på resultatet, da Morten "Duncan" Rasmussen omsatte et straffespark til scoring.

Begge mandskaber var inden opgøret sikre på at skulle spille med i det gruppespil, hvor blandt andet nedrykning skal afgøres.

OB's sejr betyder, at OB slutter som nummer 11 i grundspillet, mens AGF slutter lige under OB.

Første halvleg blev aldrig underholdende, og ingen af mandskaberne kunne være utilfredse med at gå i tørvejr med stillingen 0-0 ved pausen. Anden halvleg blev til gengæld en langt mere livlig affære.

Især OB pressede på, og det resulterede i den første scoring 20 minutter før tid, hvor Jóan Símun Edmundsson modtog bolden på kanten af feltet og sparkede den i kassen til 1-0, mens Frederik Tingager to minutter senere pandede bolden ind til 2-0 efter hjørnespark.