OB misser igen chancen for point

For øjnene af kun 4812 tilskuere, blev det til endnu et nederlag for OB på hjemmebane, da de søndag mødte Lyngby.

Lyngby tog sejren med 2-1 over OB i den tidlige Alka Superliga-kamp efter to Jeppe Kjær-scoringer i Odense. Nederlaget er OB's niende i sæsonen, mens Lyngby fortsætter den flotte sæsonstart.

David Nielsens Lyngby-spillere skulle rejse sig ovenpå sidste rundes 0-2-nederlag mod Randers FC, og det fik de gode muligheder for efter et tidligt koks i OB-forsvaret. Kampen var blot ti minutter gammel, da OB's højreback Mikkel Desler forsøgte at finde sin målmand med en tilbagelægning. Den blev for kort, og det skal den ikke være, når modstanderen har en angriber ved navn Jeppe Kjær. Den hurtige Lyngby-topscorer opsnappede afleveringen og kunne alene med OB-målmand Sten Grytebust gøre det til 0-1. Efter scoringen kom de fynske værter bedre med, og havde flere muligheder for at udligne, men skarpheden manglede som ofte før i denne sæson. Kort inden pause var Lyngby tæt på at øge føringen, da Mikkel Rygaard ramte træværket på et frispark lidt uden for feltet.

Efter pausen fortsatte OB med at dominere spillet. Det kastede et hjørnespark af sig, hvor Jóan Edmundsson kom højest og headede bolden i mål til 1-1. Et kvarter senere dukkede Lyngbys Jeppe Kjær igen op. En afslutning blev rettet af, og Kjær var hurtigt over den og prikkede bolden i mål til slutstillingen 1-2. OB kom tæt på udligningen til slut, men manglede både held og dygtighed til at få bolden i mål. Med sejren kravler Lyngby op på Superligaens fjerdeplads.