OB på rov hos AaB

OB har tegnet kontrakt med to tidligere spillere fra AaB. Den svenske angriber Rasmus Jönsson og den 22-årige anbriber Mathias Thrane begynder begge i OB efter sommerferien.

Den 26-årige svensker skifter til OB på en fri transfer fra AaB og har tegnet en 2-årig kontrakt med fynboerne.

Rasmus Jönsson har tidligere spillet for svenske Helsingborg og tyske Wolfsburg og FSV Frankfurt.

- Vi får en spændende offensivspiller, der har en god alder og samtidig en god portion erfaring fra højeste niveau i både Danmark og Sverige, og naturligvis også Tyskland. Han kender vores måde at spille fodbold på, og vi er overbevist om, at han passer rigtig godt ind i både vores trup og spillestil, så vi glæder os til at have ham som en del af OB, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

 

Rasmus Jönsson ser frem til et nyt kapitel i sin karriere efter en god og positiv tid i AaB.

- Jeg glæder mig til at komme til OB og byde ind med mine kvaliteter. Der er mange spændende ting i gang i OB, som jeg ser frem til at være en del af. Desuden kender jeg spillestilen, og jeg ved, hvordan Kent gerne vil spille fodbold. Jeg vil gerne takke alle i Aalborg for tre fantastiske år, som jeg kun har godt at sige om. Nogle gange vil man gerne prøve noget nyt og nogle nye omgivelser, og der var OB en mulighed, som tiltalte mig meget, siger Rasmus Jönsson til OBs hjemmeside.

Mathias Thrane får ligesom sin klubkammerat Rasmus Jönsson en 2-årig kontrakt hos OB.

- Vi får en energisk og talentfuld spiller med nogle kreative evner og en god målfarlighed, som vi tror og håber på, at han kan videreudvikle hos os. Sammen med hans talent vil han også kunne bidrage i truppen med sin væremåde og store professionalisme, siger Kent Nielsen.

 

Superligasæsonen sluttede i går, og den bød på både op- og nedture for OB. Opturen kom i sæsonens sidste kamp, hvor OB vandt 3-2 over AaB efter at have været bagud ved pausen. Med den afsluttende sejr fik OB placeret sig på den syvendeplads, nogenlunde som forventet. Martin Davidsen fra Tipsbladet var med fra vores københavnerstudie for at give sin vurdering af sæsonen for de stribede.

 

Oversigt

    Oversigt