OB-profil skuffet over sig selv

Præcis som resten af OB-holdet har Daniel Høegh slet ikke fundet melodien i det her efterår. Den unge forsvarsspiller er skuffet over sig selv.

Det er nok ikke det sjoveste at være OB-spiller i øjeblikket. Sneen ligger tykt i og omkring træningsbanerne i Ådalen - og når det endelig bliver weekend og matchday, så har De Stribede mere end vanskeligt ved at få bolden til at trille efter planen.

Daniel Høegh er nærmest indebrændt i evalueringen af sit eget forår.

- Skidt. Langt under, hvad jeg går og forventer af mig selv. Jeg synes slet ikke, jeg har ramt det niveau, som jeg godt kunne tænke mig at spille på. Jeg er meget kritisk, men jeg synes det har været en rigtig dårlig periode for mig, så det er det, jeg ligesom tænker på lige nu, siger Høegh til klubbens hjemmeside.

OB har fået en enkelt point, og har lukket ni mål ind i årets fire første kampe. Men Daniel Høegh og klubben tror stadig på top-4-målsætningen.

- Det er det, vi arbejder for og synes, vi er gode nok til, og jeg synes, det er der, vi hører til. Men det kræver, at der er et par ting, der harmonerer. Vi skal være bedre til at arbejde på nogle af de ting, vi er knap så gode til, siger Høegh.

Der er landskampspause i denne weekenden OB møder Ransers på hjemmebane 28. marts.

Oversigt

    Oversigt