OB-profil: Vi har masser af selvtillid

Med en sejr i Randers på søndag rykker OB op på førstepladsen i nedrykningspulje 1. Efter tirsdagens hårde kamp mod netop Randers er Casper Nielsen nu igen klar til at give den fuld gas.

OB's Casper Nielsen var flad efter tirsdagens mandfolkeindsats, hvor et hårdt fightende OB-mandskab hentede tre point, på trods af at de spillede en mand i undertal i en hel time.

- Det var en hård kamp, men de tre point gør det selvfølgelig en del rarere dagene efter. Der er super god stemning i hele truppen, så det var det hele værd – og alt i alt er det super dejligt, at vi fik de tre point. Jeg kunne godt mærke det i benene dagen derpå. Det var 60 hårde minutter, men der var god opbakning, og det gjorde det nemmere, at vi kunne mærke, de stod lige bag vores ryg, fortæller OB's midtbaneslider til klubbens hjemmeside.

De 60 hårde minutter skyldtes udvisningen til den lange forsvarsspiller Frederik Tingager, der efter en halv times spil fik et lidt hårdt dømt rødt kort i en situation, hvor han som bagerste mand standsede Randers' Marvin Pourie.

Casper Nielsen kan dog se en masse positivt i, at OB trods udvisningen formåede at kæmpe sig til sejren, der blev skabt efter Rasmus Jönssons fremragende mål efter godt 17 minutters spil.

- Det er jo mærkeligt at spille 10 mod 11. Vi skulle passe på, at vi ikke blev frustrerede over det, når kombinationerne ikke sad i skabet, og det er jo en helt ny situation. Vi har ikke prøvet det før, men man må stille sig tilfreds med, at det er en anden kamp, og må finde noget andet frem. Jeg synes, vi har spillet rigtig godt med bolden i de andre kampe. Mod Randers fandt vi noget andet frem, og det er et godt tegn for os, at vi også viser vi kan fighte os til point, siger Casper Nielsen. 

Ny kamp mod Randers venter

Søndag skal OB-truppen på ny i kamp, når de gæster BioNutria Park i Randers. Casper Nielsen tror på, at tirsdagens kamp giver OB'erne et mentalt forspring inden kampen.

- Vi kommer jo stærkest ud af det. Vi vandt tirsdag, så vi har masser af selvtillid. Randers føler sig måske presset, og vi skal bare udover stepperne fra første fløjt, som vi har gjort hidtil, og så må vi gå efter en sejr, der vil sende os til tops i puljen, siger Casper Nielsen. 

Oversigt

    Oversigt