OB-spiller: Vi skal banke igennem

OB går efter tre point mod Randers, men ét point vil også være tilfredsstillende, lyder det fra Kasper Larsen.

Bedre til at holde momentum

OB spillede i sommerpremieren 1-1 mod SønderjyskE efter at have ført størstedelen af kampen.

Søndag får fynboerne mulighed for revanche, men mod et formodet stærkere mandskab. OB's unge forsvarsspiller Kasper Larsen mener, at holdet skal være bedre til at holde niveauet.

- Vi skal være bedre til at holde momentum. Vi skal kunne spille vores spil og ikke lade os stresse af, at modstanderne måske lægger os under pres, siger han til OBs hjemmeside.

Går efter tre point

2707 ob

Og under pres kan OB meget vel komme, når de besøger kronjyderne, som sidste sæson spillede sig til bronze i Superligaen.

- Vi skal være fint tilfreds med at få et point, hvis man ser på kampen. Men nu er det tid til at få tre point, og det er helt sikkert det, vi går efter. Men Randers FC kommer med alt, og det gør vi også, så det bliver en hård kamp, hvor begge hold vil gå ind og banke 100 procent igennem, siger Kasper Larsen.

Kampen skal allerede spilles klokken 14.00, hvor DMI har lovet over 25 grader ved AutoC Park i Randers.

- Mod Sønderjyske spillede vi også klokken 14 i bagende sol, og da kunne man virkelig godt mærke varmen. Det har selvfølgelig også indflydelse på, hvordan man anvender sine kræfter. Men man må bare tænke på, at det er ens for begge hold, siger Kasper Larsen.

Oversigt

    Oversigt