OB-sportschef forstår ikke Brøndby-nej

Jesper Hansen undrer sig over, hvordan Brøndby kunne afvise et køb af Emil Larsen af lægelige årsager.

Handlen var så godt som indgået. OB og Brøndby var blevet enige om vilkårene for Emil Larsens overgang fra Odense til den københavnske vestegn, og kun formalia manglede.

Alligevel blev handlen aldrig til noget, fordi Emil Larsen dumpede lægetjekket. Brøndby siger, at man ikke tør købe en spiller, der har forhøjet risiko for skader.

Den udmelding forstår OB's sportschef Jesper Hansen ikke meget af.

- Emil har haft en meget lille skadefrekvens i sin tid i OB, og de undersøgelser, vi har foretaget - både da han skiftede til OB og undervejs, mens han har været i OB - har ikke givet anledning til bekymring, siger Hansen til klubbens hjemmeside.

Selv kan Emil Larsen heller ikke rigtigt fatte, hvorfor han er blevet vraget.

- Det er lidt underligt at få at vide, for jeg har spillet 34 klubkampe på lidt over et år, ligesom jeg har været rigeligt frisk til at være med landsholdet i denne uge, siger Emil Larsen til hjemmesiden.

Her angiver han også personlige årsager som grunden til, at han gerne ville spille for Brøndby og være vendt tilbage til det københavnske.

Emil Larsen skiftede fra Lyngby til OB sidste sommer. Han fik landsholdsdebut sidste efterår i en testkamp mod Tyrkiet i november og var altså også med i Morten Olsens trup i Gdansk til opgøret mod Polen onsdag.

Oversigt

    Oversigt