OB tager afsked med to spillere

Dagen før det igen går løs i Superligaen siger OB farvel til to spillere.

OB har i dag ophævet kontrakten med den tidligere anfører Hallgrimur Jonasson, der skifter til oprykkerne fra Lyngby.

Efter indkøbene af Kenneth Emil Petersen fra AaB og Jeppe Tverskov fra Randers kunne Hallgrimur 'Haddi' Jonasson se frem til en plads på bænken i det sidste halve år af sin kontrakt med OB. Derfor har begge parter arbejdet på at finde en løsning for den islandske landsholdsspiller.

- Jeg har været rigtig glad for min tid i OB, og det har været en fornøjelse at spille for og være anfører i så stor en klub som OB. Det har været en rigtig god tid, og mit forhold til fans, trænere og stab har været super godt, siger Hallgrimur Jonasson til OB's hjemmeside.

- Jeg synes, at det har været en tid, hvor vi har fået bygget noget rigtig godt op efter at vi først reddede os i ligaen og siden skiftede træner og satte gang i en ny og spændende udvikling. Fremtiden for OB ser rigtig spændende ud, og jeg er glad for at have været med til at bygge det op, som der nu skal arbejdes videre med. For mit vedkommende gælder det et nyt og spændende projekt, og det har været vigtigt for mig at få min og min families fremtid på plads. Så jeg vil sige et stort tak til klubben og fansene og ønsker kun OB alt det bedste i fremtiden, siger Hallgrimur Jonasson.

'Haddi' nåede at spille 49 kampe for OB i de halvandet år, han var i klubben. Han har skrevet en to-årig kontrakt med Lyngby. 

Også Lucas Jensen får ophævet kontrakten

OB har også ophævet kontrakten med kantspilleren Lucas Jensen. Den 21-årige midtbanespiller kom til OB fra Viborg i sommeren 2014 og er nu fri til at se sig om efter en ny klub.

- Vi har været glade for at have Lucas i truppen. Han er en professionel og dedikeret fodboldspiller, der altid yder sit bedste, og ikke er bleg for nye udfordringer. Lucas har udviklet sig rigtig godt i sin tid hos os, men der er stadig et stykke vej til den mængde spilletid, han har brug for.  Derfor er vi blevet enige om, at det er mest fornuftigt, at han kan finde en ny klub med udsigt til mere spilletid, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Lucas Jensen fik i alt 26 kampe for OB.

OB tager fredag aften hul på den nye sæson, når de spiller hjemme mod oprykkerne fra Silkeborg.

Oversigt

    Oversigt