OB-træner: Det har været et tungt efterår

OB runder efteråret af med en udekamp mod bundrivalerne fra Viborg. OB-træner Kent Nielsen og truppen har tro på, at de kan hive tre point med hjem til Fyn.

Mandag aften spiller OB efterårets sidste kamp, når de på udebane møder Viborg i et ægte bunddrama. Taber OB, risikerer de at overvintre på Superligaens sidsteplads.

Men efter sidste weekends sejr mod FC Nordsjælland er det en OB-trup, der går ind til kampen med fornyet tro på tingene.

- Vi er meget bevidste om, at vi ikke har fået det ønskede antal point her i efteråret. Derfor er det også en vigtig kamp imod Viborg, så vi kan få skrabet nogle flere point sammen. Det skal vi gøre ved at holde fast i det, vi har præsteret de seneste fire kampe. Indholdsmæssigt var det ikke skævt, og vi har fået lidt flere point, end vi har gjort tidligere. Vi har bragt meget energi, disciplin og koncentration mod stærke modstandere, og det samme skal vi gøre imod Viborg. Det er også et af de hold, som har været lidt uheldige, og de har mistet en del point i slutfasen af kampene, siger Kent Nielsen til ob.dk.

OB har i sidste uge spillet tre kampe, og derfor var det rent fysisk en presset trup, der hev de tre point med hjem fra Farum i søndags.

- Vi har rost spillerne meget for, at de har kunnet finde så meget energi og tro på tingene frem, selvom det har været et meget intenst program med tre kampe på under seks dage. Så det var en trup, som var hårdt presset mentalt og fysisk. De har leveret nogle gode indholdsmæssige præstationer, og af uforklarlige årsager fik vi ikke point imod FC Midtjylland og Esbjerg. Selvom det har været et tungt efterår, kan man selv her i slutfasen finde nogle ekstra ressourcer frem. Så derfor har vi også en tro på, at det lykkes igen mod Viborg, siger Kent Nielsen til klubbens hjemmeside.

Oversigt

    Oversigt