OB-træner: Vi ligger inden for målsætningen

Troels Bech holder fast i, at OB trods nederlaget til Esbjerg vil opfylde målsætningen for sæsonen.

OB tabte søndag til Esbjerg med 1-2 hjemme på Tre-For Park. Resultatet betyder, at fynboerne maksimalt kan slutte på en syvendeplads.

Men OB'ernes målsætning har i denne sæson været at ende mellem en femte- og en ottendeplads, efter at det to år i streg er blevet til to fynske tiendepladser.

- Jeg vil hellere være nummer et. Men vi har hele tiden ligget inden for målsætningen, som er midten. Det gør vi også, og det forventer jeg også, at vi gør, når vi er færdige, siger Troels Bech.

OB-træneren mener, at klubben har mulighed for at forbedre resultatet i næste sæson, hvis man står bedre sammen som hold i de dårligere perioder.

- Vi mangler at hænge sammen i modgang for at få flere point næste sæson. Det var jeg rigtigt godt tilfreds med de seneste kampe. Det er det, der har gjort, at vi ikke har fået flere point end nu, siger han.

Esbjerg sikrede sejren med et kvarter igen, og ifølge Troels Bech var årsagen, at OB ikke havde mere energi.

- De var omhyggelige med at placere sig, så da vi i anden halvleg løb tør for overskud, fik de mulighed for deres kontrastød.

- Det var tydeligt, da de kom på 2-1, at vi manglede de ekstra kilojoule for at komme tilbage. Vi har spillet tre kampe på seks dage, og det skal vi ikke pive over. Det har Esbjerg også. Men vores kamp i torsdags indhentede os lidt, siger Troels Bech.

OB's sidste opgave denne sæson er ude mod FC København.

Oversigt

    Oversigt