OB-veteran: De unge synes jeg er sindssygt gammel

De senere år har ikke levet op til Anders Møller Christensen og OB's superliga-ambitioner.

Anders Møller Christensen kan søndag spille sin kamp nummer 275 for superligaklubben OB, når odenseanerne gæster Brøndby.

OB-anføreren, der senere på året runder 37 år, har ikke det store fokus på sin fødselsattest eller kampjubilæet.

- Det er da stort, men det er ikke noget, jeg har holdt så meget øje med, understreger han på klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Spørger man de unge hernede, så synes de også, at jeg er sindssygt gammel, men det giver selvfølgelig en erfaring, som jeg kan bruge i kampene, og det gør mig i stand til at bidrage med gode råd til de unge spillere, der kommer op i truppen.

Anders Møller Christensen kan se tilbage på et par hårde sæsoner, hvor det fynske flagskib har deltaget i ligaens bundkamp.

- Selvfølgelig har de seneste par år i OB ikke levet op til de ambitioner, jeg selv og klubben har haft, men jeg har følt mig godt tilpas, så der har ikke været grund til at søge andre steder hen, siger Anders Møller Christensen.

Han bliver efter al sandsynlighed noteret for sin OB-kamp nummer 275, når odenseanerne på søndag gæster Brøndby. Og her kræver Anders Møller Christensen en helstøbt OB-indsats.

- Vi er begyndt så småt at snakke Brøndby, og i de kommende dage kommer der mere på. Det bliver en spændende kamp mod et Brøndby-hold, der ikke har tabt længe. Det skal vi lave om på søndag aften.

- Vi har haft mange rigtig lige kampe mod Brøndby, hvor det er endt med smalle sejre til et af holdene. Vi ligger godt til hinanden og spiller nogle meget jævnbyrdige opgør, men vi frygter bestemt ikke at komme derover, siger OB-forsvareren

Anders Møller Christensen skiftede i 2006 til OB fra ligakonkurrenterne Esbjerg.

Oversigt

    Oversigt