OB'er udtaget til OL-truppen

Mikkel Desler skal med på holdet, når der skal kæmpes for de danske farver i Brasilien.

OB's talentfulde midtbanespiller Mikkel Desler er udtaget til OL i Brasilien. Det oplyser DBU. Dermed er han blandt de første syv spillere til OL-truppen.

Landstræner Niels Frederiksen ved sin udtagelse af truppen været udfordret af, at turneringen ikke er placeret i FIFA’s officielle kampkalender.

- Jeg er rigtig glad for, at vi med lidt under en måned igen atter har fået nogle vigtige spillere på plads til vores OL-trup, siger han.

- Jeg har en fortsat god og positiv dialog med klubberne, og er meget tilfreds med den samarbejdsvilje, jeg møder i mange af både de danske og internationale klubber. Det er jo hverken en nem situation for dem eller os. Men med de syv nye spillere på plads ser vi også antydningen af en rigtig stærk trup til Brasilien.

Danmark åbner uofficielt fodbolden ved OL med sin første gruppekamp mod Irak, der har kick off i Brasilia den 4. august kl. 13.00 lokalt tid. Herefter følger i samme by Sydafrika den 7. august, mens værterne fra Brasilien venter i Salvador den 10. august.

Landstræner Niels Frederiksen forventes at præsentere den endelige OL-trup ved et pressemøde mandag den 18. juli.

De syv profiler til OL:
Lucas Andersen, Ajax

Nicolai Brock-Madsen, Birmingham City

Andreas Maxsø, FC Nordsjælland

Frederik Børsting, AaB

Jakob Blåbjerg, AaB

Casper Nielsen, Esbjerg

Mikkel Desler, OB

Oversigt

    Oversigt