Odense Bulldogs kom ud i en langhyler

Odense Bulldogs fik en lang, første semifinalekamp mod Gentofte, da den ordinære kamp endte uafgjort.

Det blev en lang affære, da Odense Bulldogs tørnede sammen med Gentofte i den første semifinale mellem de to hold og Bulldogs' første i fire år.

Den ordinære kamp endte 1 - 1, og da der skal findes en vinder i semifinalerne, måtte holdene ud i forlænget spilletid i perioder á 20 minutter, og kampen var ikke afgjort, da TV 2/FYNs redaktion lukkede.

Det var to forsigtige hold, der havde meget fokus på defensiven. Odense Bulldogs havde dog 32 skud på mål mod 20 fra Gentofte i de ordinære tre perioder.

Målscoringen kom først igang i anden periode, og det var gæsterne fra Gentofte, der lagde ud med en scoring af Anders Fisker efter 25 minutter.

Bulldogs kom dog tilbage i kampen tre minutter senere med et mål af Simon Grønvaldt.

Uanset resultatet er semifinalen langt fra afgjort, da den kører bedst af syv kampe, og næste kamp bliver spillet fredag klokken 19.30 i Gentofte.