Odense Bulldogs vinder i tæt opgør

Midt i en direktør-fyring og rod i kulissen vinder Odense Bulldogs søndag over franske Les Ducs d'Angers i Continental Cup.

Nottingham Panthers er sikre på førstepladsen, men kampen om andenpladsen - og den sidste billet til januar måneds finalerunde fik Odense Bulldogs sikret i et tæt opgør søndag. 

Holdet spillede mod franske Les Ducs d'Angers i Continental Cup, og på trods af en direktør-fyring og rod i kulissen har Odense Bulldogs kæmpet sig til en finaleplads i ishockeyens svar på Europa League.

- Vi har fortalt drengene alt, som foregår, og at det er business as usual i omklædningen og på isen på trods af problemer på sidelinjen, og det kan vi godt se med resultatet i dag. Drengene knoklede hårdt, og nu er vi så i finaleserien i Continental Cup, siger den nye direktør for Odense Bulldogs Angus King.

God stemning blandt tilskuerne

Der var en særlig glæde og kammerateri at spore blandt tilskuerne. Selvom det for mange af fansene var tredjedag på tribunen, så var gejsten at finde.

- Den er super god. Folk har været glade. Vi kommunikerer fansene imellem, det er mere venskabeligt i dag, end det plejer, siger Odense Bulldogs fan Emilie Larsen.

Hvem der skal være vært for Contineltal Cup 2017, er endnu ikke blevet besluttet.

 

Oversigt

    Oversigt