Odense får has på Sønderjyske i tæt affære

Odense udligner til 1-1 i kampe i semifinale-serien mod Sønderjyske. Odense vandt fredagens kamp 3-2.

Meget tyder på højspænding til det sidste og lange semifinale-serier i kampen om finalepladserne og muligheden for at vinde årets DM-guld i ishockey.

Torsdag udlignede Rødovre til 1-1 i serien mod Frederikshavn, og fredag gentog Odense det kunststykke i serien mod Sønderjyske.

I modsætning til de klare sejre til først Frederikshavn og derefter Rødovre i den ene serie, så får publikum noget mere spænding i serien mellem fynboerne og sønderjyderne.

Akkurat som i den første kamp i serien var stillingen 2-2 før tredje periode i fredagens kamp i Odense, men hvor sønderjyderne i første kamp sikrede sig en kneben 3-2-sejr, var det fredag Odense Bulldogs, der vandt 3-2.

Fynboerne bragte sig foran i opgøret allerede efter 64 sekunders spil i første periode ved Jens Holmström, men Sønderjyske fik udlignet efter knap otte minutter.

I anden periode var det Sønderjyske, der kom i front efter blot 21 sekunder på isen, men Odense fik reduceret et halvt minuts tid inden periodepausen.

2687 tilskuere så Jesper Olofsson score sejrsmålet efter godt syv minutter af tredje periode, og dermed er stillingen 1-1 i kampe.

Der spilles bedst af syv kampe, hvilket betyder, at første hold med fire sejre er klar til DM-finalen.