Odense og Herning videre i pokalopgør på isen

To af pokalkvartfinalerne i ishockey måtte afgøres i de sidste minutter. Herning klarede sig videre i overtid.

Der var snert af pokaldrama i to af de fire kvartfinaleopgør i ishockeyens pokalturnering, da returkampene blev afviklet tirsdag aften.

I Esbjerg var afgørelsen længe om at indfinde sig efter 3-3 i den første kamp mellem Esbjerg Energy og Odense Bulldogs.

Men to minutter før tid sørgede nytilkomne Marc-Olivier Vallerand for samlet sejr til gæsterne fra Fyn, da han scorede til slutresultatet 2-1.

Mest spænding var der i Herning, hvor hjemmeholdet vandt den ordinære spilletid med 2-0 og dermed udlignede Rødovres 3-1-føring fra den første kamp.

Derfor måtte de to hold ud i sudden death, og her profiterede Herning af at spille med en mand i overtal, da Mitch Ganzak scorede det afgørende mål kort inde i overtiden.