Odenses håndboldkvinder slår pointløse TTH Holstebro

TTH Holstebro ligger fortsat uden point i kvindernes bedste håndboldrække efter hjemmenederlag til Odense.

TTH Holstebro havde et sultent øje på point, da håndboldkvinderne fra Holstebro fredag tog imod Odense Håndbold.

TTH Holstebro mødte således op til hjemmekampen med nederlag i de to første kampe i denne sæson i Primo Tours Ligaen.

Det lykkedes dog ikke for TTH at komme på pointtavlen, da gæsterne vandt opgøret 26-23.
 Dermed har TTH tabte sæsonens første tre ligakampe, som også har budt på nederlag til Silkeborg-Voel, mens TTH tabte 22-28 til København Håndbold.

Odense Håndbold nåede med sejren op på fire point på fjerdepladsen i ligaen efter tre kampe i sæsonen.
 Det opsatte hjemmehold jagtede point, og TTH bragte sig også foran 3-1 efter få minutters spil, men derefter var første halvleg en lige affære, hvor holdene fulgtes ad til 10-10.

Gæsternes Deonise Fachinello bragte Odense Håndbold foran 12-10 med fire minutter igen. Men TTH kom tilbage og de to hold gik til pause med stillingen 13-13.
 Gæsterne kom dog bedst ud efter pausen og bragte sig foran med to mål. Med ti minutter igen gjorde Pernille Johannsen det til 23-18 til gæsterne Derfra var det mest et spørgsmål om sejrens størrelse.

Stine Svangård, Maja Jakobsen og Oksana Kiseleva blev alle noteret for fire scoringer hos Odense, mens Annette Jensen blev TTH-topscorer med fem mål.