Officielt: GOG-træner skal træne damehold på Falster

Jakob Larsen skal fra efter sommerferien træne dameholdet i Nykøbing Falster Håndbold, der tæller flere landsholdsspillere.

GOG-træner Jakob Larsen har fået nyt job. Han er netop blevet præsenteret som ny træner for dameholdet i Nykøbing Falster Håndbold, hvor han skal starte, når han stopper i GOG til sommer.

Jakob Larsen, der har været i GOG i 15 år - både som spiller og træner - afløser Niels Agesen, der ikke længere kan få familielivet til at hænge sammen i rollen som træner, da han bor i Holstebro.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af den her familie. Der er gang i den hernede, siger Jakob Larsen.

GOG-træneren meddelte i november, at han stopper efter 15 år i den sydfynske håndboldklub.

Fra konkurs til DM-bronze

Klubben vandt DM-bronze i forrige sæson, hvor den også nåede finalen i pokalturneringen, og Jakob Larsen har spillet en væsentlig rolle i at genskabe GOG som en storklub i dansk herrehåndbold efter konkursen i 2010. 

Da Jakob Larsen annoncerede sit farvel til Gudme-klubben, var det efter en katastrofal start på den nuværende sæson. I de første otte kampe indkasserede GOG fem nederlag. Efter GOG-trænerens udmelding har klubben dog fået rettet op.

I Nykøbing Falster Håndbold har man ambitioner om at spille med om medaljer i dameligaen med spillere som Kristina Kristiansen og den svenske landsholdsspiller Nathalie Hagman i truppen.

- Holdet har potentiale til at nå meget langt, og jeg tror, vi kan udvikle det her sammen over de næste par år, siger klubbens kommende cheftræner. 

Oversigt

    Oversigt