Officielt: Odense Håndbold henter endnu en landsholdsspiller

Odense Håndbold bekræfter nu, at de har skrevet en tre-årig kontrakt med landsholdsfløjen Trine Østergaard, der skifter fra FCM.

Rygterne lød allerede i går, at Jan Pytlick og Odense Håndbold ville præsentere endnu en ny spiller til klubben. I dag bekræftede partnerne, at klubben har hentet den hurtige landsholdsfløj, Trine Østergaard, der senest optrådte som højrefløj under EM i Sverige.

For klubbens træner er der tale om en betydelig forstærkning af holdet.

- Trine Østergaard har udviklet sig fantastisk til at være ”fast inventar” på damelandsholdet. Hendes hurtighed og træfsikkerhed kombineret med hendes energi gør hende til en markant forstærkning, fortæller træner for Odense Håndbold, Jan Pytlick.

Trine Østergaard skifter fra FC Midtjylland, der i øjeblikket ligger nummer et i Primo Tours Ligaen.

- Når jeg har valgt Odense som ny klub, er det fordi, jeg gerne vil prøve kræfter i noget nyt og sammen med andre landsholdsspillere. Det er en god mulighed for at opnå mine personlige mål om at fastholde min plads på landsholdet ved at have min daglige gang blandt andre landsholdsspillere, fortæller Trine Østergaard.

Udover tilføjelsen på højre fløj har Odense Håndbold allerede præsenteret Stine Jørgensen, Mette Tranborg og Mie Højlund som nye spillere i næste sæson.

Klub forlænger med Kamilla Kristensen

På pressemødet fredag kunne Odense Håndbold også fortælle, at stregspilleren med nummer 18 på ryggen, Kamilla Kristensen, har skrevet under på en to-årig kontrakt med klubben.

Nyt kontrakt til Kamilla Kristensen.

 

 

Oversigt

    Oversigt