Ord-orgie i Odense

Ord der rimer, og ord der rytmer. Ord der får dig til at smile, og ord der får dig til at spile ørerne op. Ordet fylder i Spoken Word Festival i Odense.

50 måder at formidle det talte ord på præsenteres i løbet af den seks dage lange Spoken Word Festival i Odense, som mandag eftermiddag åbnede for syvende år i træk.

Festivalen har siden H. C. Andersen Festivals start kørt parallelt med sin profilerede storebror, men Spoken Word er sin helt egen festival, der med både nye, uprøvede og meget etablerede navne afprøver et væld af genrer, der omhandler det talte ord.

Festivalen har haft stigende succes de seneste år. I 2013 kom 1000 mennesker til festivalens arrangementer, mens der i 2015 var 2500 besøgende.

- Vi når ud til en bredere målgruppe, fordi vi kører samtidig med H. C. Andersen Festivals, men jeg tror da også, at det er, fordi det er nogle spændende ting, vi laver, at interessen er blevet større, siger festivalleder Betina Følleslev.

Blandt kendisserne til årets Spoken Word Festival er digteren Søren Ulrik Thomsen, sanger/sangskriver og skuespiller Niels Skousen og Mændene bag Pligten Kalder, Johan Olsen fra Magtens Korridorer og journalist Torben Steno.

 

 

Per Vers, kunstnerisk konsulent, Spoken Word Festivalen, varmer op her med en lille lydprøve:

 

Emil Nygård, Danmarksmester i poetry slam, viser i videoen her, hvad han kan:

 

 

Oversigt

    Oversigt