Oregaard dyr udstilles på nettet

Nabogruppen og Dyrenes Beskyttelse tager nu internettet i brug for at få stoppet, hvad de ser som dyremishandling på Husdyrparken Oregaard.

Ny hjemmeside i kampen mod dyreparken

Nabogruppen og Dyrenes Beskyttelse tager nu internettet i brug for at få stoppet, hvad de ser som dyremishandling på Husdyrparken Oregaard.

Billeder af heste med åbne sår, kvier med betændte øjne og udsultede tyre fra Oregaard Husdyrpark er nu tilgængelig på internettet. Billederne er lagt ud på nettet af Nabogruppen og Dyrenes Beskyttelse.

Billederne er taget af nabogruppen, og af en fotograf, der er tilknyttet Dyrenes Beskyttelse. I følge Per Høst-Madsen fra Nabogruppen, så beviser billederne, at dyrerne på Oregaard ikke får den rette omsorg og pleje.

"Det er dokumentation for at dyrene på Oregaard lider. Vi håber at disse billeder kan være med til at lægge pres på Veterinærchefen, så han griber ind over for dyreparken", siger Journalist Per Høst-Madsen fra Nabogruppen.

I november afviste den tilsynsførende dyrlæge og veterinærchefen at gribe ind over for Oregaard, efter at Dyrenes Beskyttelse havde politianmeldt Husdyrparken.

Men nu håber Nabogruppen og Dyrenes Beskyttelse, at billederne på nettet kan få myndighederne til at genoverveje deres holdning til Oregaard.

"Vi har beskæftiget os med forholdene på Oregaard siden 1988, og efter afslaget på økonomisk støtte til Oregaard, bør nogen gribe ind og stoppe dyremishandlingen", siger Informationschef i Dyrenes Beskyttelse Gitte Stafeldt.

Oversigt

    Oversigt