Oure dementerer: Vi har ikke papir på Pytlick

Sportschef Ulrik Wilbek og Dansk Håndbold Forbund har fastslået at Jan Pytlick ikke må dobbeltjobbe - derfor præciserer efterskolen nu aftalen.

Da aftalen blev præsenteret i går var der ellers ingen tvivl hos kvindelandsholdets træner.

- Jeg synes, det er fedt at have en ugentlig træning, hvor man kan få en føling med håndbold. Det at kunne afprøve nogle helt nye ting kan man godt savne i jobbet som landstræner. Det har jeg nu fået lov til at Dansk Håndbold Forbund, sagde Jan Pytlick i går.

Men nu har forbundet og sportschef Ulrik Wilbek altså fået Pytlick og Oure til at rette ind.

- Der er på ingen måde tale om et decideret ansættelsesforhold, står der blandt andet i en pressemeddelelse fra Oure Efterskole.

Læs hele dementiet herunder

Jan Pytlick stopper i GOG Svendborg TGI
Jan Pytlick stopper i GOG Svendborg TGI

Præcision af Jan Pytlicks rolle på Oure Efterskole

Foranlediget af pressens omtale af Jan Pytlicks tilknytning til Oure Idrætsefterskole finder vi det på sin plads at præcisere aftalens indhold.

Der er på ingen måde tale om et decideret ansættelsesforhold i ordets gængse betydning og Jan Pytlick har heller ikke forpligtet sig til at forestå aktiviteter på skolen med faste intervaller.

Meningen er udelukkende, at Jan Pytlick på frivillig basis ind imellem indgår som inspirator på skolens pige håndboldlinje i den udstrækning hans kontraktlige forpligtelser med Dansk Håndbold Forbund tillader det.

Oversigt

    Oversigt